Hvilken juice skal jeg købe?

Sagde du juice til en dansker for 10 år siden handlede det næsten altid om appelsinjuice eller æbeljuice, men siden er der sket meget og især friskpresset juice med grøntsager er begyndt at finde vej ind i de danske køkkener godt hjulpet på vej af Joe and the Juice kæden som har givet juice et cool brand og det er noget danskere med en sund livsstil gerne vil assosieres med. Her i guiden finder du 3 danske producenter som du kan købe lækker friskpresset juice fra!

De små producenter er kommet op mange steder i danmark de seneste par år og en af de ting der er blevet populære at bestille er juice. Enten som en juicekur eller blot som supplement til den almindelige kost. Det skal dog siges at juicen har en holdbarhed på 2-5 dage hvorfor det er mest praktisk at købe den lokalt hvis det er til dagligt brug frem for at skulle have postbuddet ud to gange i ugen og levere juice til dig fra den anden ende af landet.

Den første producent – Frankly Juice

Økologisk, koldpresset og ingen tilsætningsstoffer, faktisk bare ren simpel juice med årets råvarer. Det betyder at du ikke får de samme juicevarianter hele året og holdbarheden er ikke i top, men det er kvaliteten til gengæld

Læs om Frankly Juice her

 

Den anden producent – Unplugged Juice

Unplugged juice var danmarks første juicebar med 100% koldpresset juice, altså igen ingen tilsætningsstoffer og økologiske råvarer. Alt frugt og grønt leveres af Aarstiderne.dk som de har et stærkt samarbejde med.

For at sikre holdbarheden har de valgt at fryse juicen ned på vej ud til dig, det betyder ikke noget men sikrer ekstra holdbarhed og så leveres juicen altid fra dag til dag.

 

Den tredje producent – GRO

Mere nørdet bliver det ikke, her er det nemlig rå og ubehandlede ingredienser der er 100% økologiske og biodynamiske og så leveres næsten alle råvarer af lokale landmænd.

Igen er det koldpresset så du får en juice uden bundfald som er lækker at drikke