Ø-MÆRKET FYLDER 25 ÅR

Brug #ø25år på dine billeder

Den billigste vej til økologisk mad på arbejdspladsen

Den billigste vej til økologisk mad på arbejdspladsen

To ud af tre køber udvalgte økologiske varer, når turen går til det lokale supermarked. Anderledes forholder det sig dog med økologisk mad på arbejdspladsen, hvor under hver tiende arbejdsplads serverer økologiske råvarer til frokost, eftermiddagskaffe eller lignende. Dette er en dårlig udvikling for de danske arbejdspladser – men hvorfor vælger mange danske arbejdspladser atLæs videreDen billigste vej til økologisk mad på arbejdspladsen

Burger På Grillen

Burger På Grillen

Mange tænker på burger som noget man bestiller på grillen med pomfritter og salatmayonnaise eller som et billigt måltid på restauranten, men de sidste par år er der dukket en lang række spisesteder op i Danmark der alle kæmper om at lave de bedste burgere. Ofte med udelukkende økologiske ingredienser og en burger er nogetLæs videreBurger På Grillen