Brug økologiske grøntsager til din slowjuicer

Mange er hoppet med på juicetrenden, der startede nogle år tilbage efterhånden og endnu flere er blevet rigtig glade for det! Det er en god ting, for det er både sundt og noget man kan lave sammen med familien, kæresten eller vennen. Spørgsmålet er så hvilke grøntsager, man vælger at proppe i. Der kan være rigtig mange valgmuligheder, men vi anbefaler naturligvis at man bruger økologiske grøntsager og frugter, for at få det bedste resultat!

Fordelen kan være en for forbedret smag, ligesom du er med til at stykke et grønt og bæredygtigt langbrug, som på sigt kan betale sig. Det er vigtigt at vi passer på vores jord, så også kommende generationer kan få glæde af den. Derudover vil du ved at købe øko-grøntsager og frugter, støtte lokale landbrug og frugtbrug.

Lav din egen økologiske juice – Hurtigt og nemt

Hvis du er tvivl om hvordan du laver den bedste juice, så har vi her et par forslag til dig, således at du selv kan lave et lækkert glas økologisk juice, med god samvittighed! Det kræver en slowjuicer og en god portion frugt og grønt efter eget ønske.

Her et forslag til en lækker frugtjuice:

  • 1 pose bakke friske jordbær økologiske
  • 2 friske bananer økologiske
  • Lidt mynte blade økologiske
  • 2 appelsiner økologiske

Portionen her er nok til ca. 2 personer, der hver får et stort glas. Alt efter om du har en slowjuicer eller en almindelig af slagsen, så gør du bare som plejer, når du skal lave det. Resultatet bliver en lækker tropisk juice med en frisk smag, takket være mynten.

Her et forslag til en lækker grøntsagsjuice:

  • En pose økologske gulerødder
  • Et par mynteblade
  • 2 økologiske appelsiner

Her er der nok til ca. 2 personer, og juicen smager aldeles fremragene, den har lidt kant og bid som sådan en nu skal have, og så er den billig at lave og ingredienserne kan du finde året rundt, dog er appelsiner bedste i sommerhalvåret!

Måske du fik noget ud af denne lille guide, måske gjorde du ikke. Inden du går i gang med lave juice, så kan du evt besøge nogle af de mange juicebarer der er rundt i landet og så ellers få smagt på de forskellige varianter ad den vej!